To Let Go: Tommee Tippee 150ml Closer To Nature Bottle

8:34:00 AM

Saya nak let go botol susu Tomme Tippee ni sebab my baby refuse the nipple. Entahlah kenapa.

Saya beli set yang ada 2 botol tapi saya nak let go sebotol jela sebab yang sebotol tu dah guna masa try bagi my baby minum. Ini botol nya.


Harga sebotol RM20 plus RM6 for postage = RM26.

Tapi kalau katalah anda tak kisah nak beli botol yang dah guna (macam tak guna pun sebenarnya. Sentuh bibir baby je, masuk mulut pun tak nak. Last-last sterilised balik dan simpan), saya jual RM50 including postage.



Cik Atun: Boleh je nak simpan tapi macam rugi pulak buat pekasam. Sebab tu decide nak jual. Message me at famzmhj{at}gmail{dot}com kay?

You Might Also Like

0 opinions shared

Do jot down your opinion! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

moments to remember

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Like me on Facebook

Followers