Breakfast #2

6:37:00 PM

Pagi ni bangun lambat sebab Cik Haifa bangun and nangis sekuat hati every 2 hours. Tak tau kenapa, semua dah buat, sapu minyak kat perut, check kot 'membuang', kot kena gigit semut, bagi minum susu, baca selawat dan doa, dukung bawak jalan serata rumah...tapi still jugak bangun dan teriak.

Jadi disebabkan kepala pun pening dan bangun lambat, mak sempat buat pizza ekspress je untuk ayah. Huhu.

Roti dengan sosej je...

The verdict...

Ayah: Ok je,tapi orang tambah mayonis.

Mak: Terlebih masak, roti keras sangat.



Cik Atun: T_T

You Might Also Like

0 opinions shared

Do jot down your opinion! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

moments to remember

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Like me on Facebook

Followers